Preparation of Chilly Chicken - Learn and Let others to Learn
এটা হলো শিক্ষার সঙ্গে যুক্ত ওয়েবসাইট।এখানে বইয়ের কাজ,এক্সট্রা কোয়েশ্চন আনসার,গ্রামার ও কোয়েশ্চন ব্যাংকের উত্তর পাওয়া যাবে । এটা হলো শিক্ষার সঙ্গে যুক্ত ওয়েবসাইট।এখানে বইয়ের কাজ,এক্সট্রা কোয়েশ্চন আনসার,গ্রামার ও কোয়েশ্চন ব্যাংকের উত্তর পাওয়া যাবে । এটা হলো শিক্ষার সঙ্গে যুক্ত ওয়েবসাইট।এখানে বইয়ের কাজ,এক্সট্রা কোয়েশ্চন আনসার,গ্রামার ও কোয়েশ্চন ব্যাংকের উত্তর পাওয়া যাবে ।
|

Thursday, March 18, 2021

Preparation of Chilly Chicken


Surajitm902.blogspot.com


Preparation of Chilly Chicken.


 Wash and chop flesh of chicken in small pieces --take the pieces in a container--comstarch, broken eggs, salt, pepper powder and soya sauce mix--keep the mixture for twenty minutes to marinate--heat oil in a pan --fry the chicken pieces--add garlic-ginger paste --sauteed green chilly in the oil--add vinegar and chicken stock to it--add fried chicken pieces with the mixture- cook for five minutes. 

                                         For Class VI  Click Here

                                          For Class VII Click Here

                                          For Class VIII Click Here

                                        For Class IX Click Here

                                        For Class X Click Here

                                        For Class V Click Here


                                     For Class VI  Click Here

                                        For Class VII Click Here

                                        For Class VIII Click Here

                                        For Class IX Click Here

                                        For Class X Click Here

                                        For Class V Click Here

 For Class VI  Click Here        For Class VI  Click Here

For Class VII Click Here

For Class VIII Click Here

For Class IX Click Here

For Class X Click Here

For Class V Click Here



For Class VII Click Here

For Class VIII Click Here

For Class IX Click Here

For Class X Click Here

For Class V Click Here



 


No comments:

Post a Comment